Proiectul EliteInLove

Ce este EliteInLove

Am creat acest proiect pentru cei care cauta iubirea. In special persoane mature, trecute deja prin mai multe relatii. Vrem sa ii aducem la aceeasi masa virtuala sa se cunoasca

Ne dorim un spatiu special in care toata lumea sa se simta libera in exprimare atragand astfel persoane care gandesc si simt la fel. Ne propunem sa atragem persoane care cauta dar nu stiu unde sau nu stiu cum.

Sunt multe persoane care cauta iubirea; noi credem ca mai este o solutie: SA FIE GASITE de iubire. Un profil corect, cu preferinte, povesti si jurnale care reprezinta corect persoana respectiva fara a-i dezvalui identitatea va atrage oameni asemenea.

Ne propunem sa cream iubire prin conectarea a doua persoane ce se potrivesc. Poate sa dureze o saptamana sau poate sa dureze o viata.

Despre noi 1

Fotografii, atractie fizica

Atractia fizica si implinirea ei prin act sexual este extrem de importanta intr-o relatie. Daca vine pe un fundament relational bun, pe o relatie de iubire care se dezvolta, poate fi o reteta de succes pentru o implinire de viata.

Avatarii pot face schimb de fotografii imediat. Tot ce propunem este ca in prima faza avatarii sa isi creeze un cerc de oameni cu preocupari si gandire apropiata, cerc in care au mult mai multe sanse sa-si gasesca perechea.

Iata si motivul pentru care sugeram ca fiecare avatar sa-si construiasca si sa-si actualizeze profilul cu povesti. Asa cum este el, va atrage pe cel(cea) cu care se potriveste.

Cum promovam, cine sunt persoanele pe care la atragem in clubul EliteInLove

Mecanismele acestui proiect atrag un anumit tip de oameni. Pretul abonamentului este o bariera pentru curiosi si rau intentionati.

Lipsa fotografiilor il face fatal neinteresant pentru vulturii de o zi si alti pierde vara. Exista alte solutii pentru ei.

Ne dorim sa atragem persoane active, buni profesionisti, oameni cu pofta de viata, cu activitati si implicari extra curriculare.

Promovam acest proiect prin mai multe canale, printre ele: online prin publicitate in zone cu potential, prin bloggeri afiliati, dar si prin Ambasadori ai iubirii. Ambasadorii iubirii sunt persoane care doresc sa recomande cunoscutilor club-ul nostru.

Despre noi 1

Initiatorii proiectului:

Ioana Gherasim
Dipl. economist
Ioana gherasim

Ioana este un om al cifrelor, al preciziei si lucrurilor bine facute. Cu o sansa speciala si-a inceput cariera in publicitate la una dintre cele mai bune agentii din acel moment. A lucrat cu cei mai buni si pentru cei mai buni aducandu-si rapid aportul de calitate.

Este indragita si respectata de clienti atat ca persoana dar si prin etica muncii sale si a proiectelor pe care le realizeaza.

Un pas natural a fost infiintarea companiei proprii de publicitate Doc Comm. Alaturi de ea au venit si clientii, companii de renume, care i-au incredintat imediat proiecte cu puternica convingere si incredere sustinuta si alimentata continuu de servicii de calitate de mai bine de 11 ani.

TreeHouse si EliteinLove sunt proiecte la care Ioana pune umarul, in masura posibilitatii si ragazului oferit de noul membru al familiei.

“Sunt multe lucruri care ti se intampla in viata. Neprevazutul are rolul lui incontestabil, insa, in domeniile importante ale vietii, cele care te preocupa cu adevarat, cele mai multe efecte sunt urmari ale actiunilor tale si ale felului tau de a fi”
Radu Gherasim
Economist
Radu gherasim

Cu un background important in vanzari, Radu cauta in fiecare proiect beneficiul special pentru client si oportunitatea de piata.

O parte importanta de la inceputul carierei sale a fost in vanzari directe intr-o organizatie de network marketing. In acei ani a invatat si a simtit ce inseamna un sistem de lucru dar si faptul ca in fiecare om unic si special exista tendinte comportamentale comune.

Unul din punctele sale forte este abilitatea de a vedea copacul si apoi padurea, uitandu-se la o simpla samanta.

Prin aceasta perspectiva a construit compania de dezvoltare solutii web, WANTED prin care a oferit solutii personalizate pentru sute de clienti, companii mici sau medii si multinationale. In jurul sau au crescut rapid oameni care astazi sunt buni profesionisti in domeniile lor si foarte apreciati.

Din 2010 a initiat si condus proiectul TreeHouse, country club-uri in apropierea Bucurestiului. Pornind cu surse proprii in acest drum a ajustat si adaptat continuu la piata proiectul TreeHouse. In fiecare an sute de clientii si zeci de mii de persoane isi petrec cateva ore departe de frenezia orasului in unul din country cluburile TreeHouse.

EliteInLove este urmatorul proiect pe care Radu il initiaza cu gandul la sute si mii de cupluri care vor beneficia de o oportunitate buna pentru a-si regasi iubirea.

“La TreeHouse, evenimentele de anvergura se contracteaza si se platesc cu un an inainte. Am invatat ca vanzarea s-a facut cand ai incasat banii si ai livrat serviciul. Am intalnit oameni, pentru care numai prima parte este valabila si de aici si reticenta initiala a unor clienti. Imi place la nebunie cand aceasta se transforma, dupa eveniment intr-un rand scris, de multumire”

Despre companie

EliteinLove este un proiect WANTED WEB DEVELOPMENT

Sediul: Str Cornisei 33, sectorul 2, Bucuresti
Tel/fax: 021 240.41.23
Mobil: 0758 018 472

Au contribuit la lansarea acestui proiect:
Norbi, Ovidiu, Peter, Cristi, Ioana, Teodor, Alin
Le multumim,
Ioana si Radu

Sediu EliteInLove
Inapoi la prezentare